A post shared by Ariel Ganja (@arielganja_)

 

Едва ли има по-добро време да си състезател по американски футбол в Лас Вегас, след като една от най-елитните работнички в сферата на платената любов предлага ВИП услугите си на половин цена за играчите и треньорския щаб на ЛА Рейдърс.

Високата 1.75 м блондинка Ариел Ганджа, работничка в един от най-известните бардаци във Вегас - Chicken Ranch, призна, че е готова да обслужва клиенти от Рейдърс на половин цена заради радостта, която са донесли на града.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariel Ganja (@arielganja_)

 

"Предлагам ВИП пакета си на играчи и треньори от Рейдърс, защото отборът донесе много радост и позитивна енергия на цялата околия и по този начин те помогнаха и на моя бизнес в бардака заради всички фенове, които посещават Града на греха, за да ги гледат", разказва тя, цитирана от webcafe.bg.

Офертата във ВИП пакета включва придвижване от и до бардака с лимузина, както и цялостно обслужване на тайно място, за да не бъде разкрит лесно ползвателя на услугата.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariel Ganja (@arielganja_)

 

Ганджа добавя, че се надява повече играчи да се възползват от офертата ѝ и тя да се превърне в "официалната проститутка на Лас Вегас Рейдърс".

"Лас Вегас Рейдърс си имат официални партньори за видео игри, бира и вино. Защо да си нямат и официална проститутка? - смята Ариел. - Надявам се тази промоция да се хареса на всички в Рейдърс, че да ме направят официалната отговорничка по секса в клуба."