A post shared by Astrid Wett (@wettastrid)

Нападателят на Англия Мейсън Маунт стана обект на неочаквана критика за представянето си срещу САЩ.

Двубоят от група В на световното първенство завърши с разочароващо за феновете на „трите лъва“ 0:0. Маунт записа пълни, но безлични 90 минути. Ядосана на 23-годишния играч известната порнозвезда и фенка на Челси Астрид Ует написа гневен пост в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrid Wett (@wettastrid)

„Мейсън Маунт, обичам те, но това е световното първенство, а не домакинство на Норич“, критична бе русокосата красавица. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrid Wett (@wettastrid)

Ует всъщност се чувства особено наранена, тъй като по принцип е сред най-ревностните защитници на халфа на Челси. По-рано тя написа категоричното:

„Маунт затвори устата на всички хейтъри този сезон“. Сега обаче вялата му игра явно и идва в повече. Голяма част от многобройните последователи на Астрид я подкрепиха и дори го удариха на майтап, като написаха, че неизползваната резерва Фил Фодън е създал повече положения от Маунт, Хари Кейн и Рахим Стърлинг взети заедно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Astrid Wett (@wettastrid)

Освен запален футболен фен Ует се увлича много и по бокса, съобщава "Телеграф". Наскоро тя дебютира с победен нокаут на ринга. Там нейна съперничка бе друга звезда от платформата за възрастни OnlyFans Кийли Колбран.