Небезизвестната аржентинска блондинка Уанда Нара е в Дубай вече няколко дни. Бившата на нападателя Мауро Икарди разсейва футболистите на Левски по време на зимната им подготовка, става ясно от нейна публикация в Instagram.

Тя е настанена в част от огромния комплекс JA The Resort, включващ три хотела и огромен спортен център с игрища за футбол, голф и тенис. Именно в същия комплекс е отседнал воденият от Станимир Стоилов тим, който се подготвя за пролетния дял от шампионата.

Уанда Нара сподели снимки от Дубай. На една от тях се вижда добре различим басейн, който е част от въпросните JA The Resort.

Уанда се наслаждава на спа процедури в Дубай, заедно с петте си деца. Тя има трима сина Гастон, Константино и Бенедикто, които са от брака ѝ с бившия футболист Макси Лопес. От връзката си с Икарди пък има две дъщери – Франческа и Исабела.

Раздялата между Уанда и Икарди предизвика редица скандали. В Испания се появи информация, че блондинката е влязла във връзка с бивш съотборник на Мауро – Кейта Балде Диао. Според испанският журналист Жорди Мартин навярно Кейта Балде е причината Уанда Нара да е в Дубай.