Шакира изпрати стреличка на Жерард Пике, бившия й съпруг, и вчера - на Свети Валентин. Тя продължава поредицата от нападки срещу бившия защитник. Вчера  красивата колумбийка публикува клип, в който удря мопа в кухнята и изпълнява песента "I might kill my ex" . Оригиналната версия принадлежи на американката Solana Imani Rowe, SZA.

По-малко от два часа след появата си клипът в Instagram на изпълнителката събра над 900 000 харесвания.

Светската преса в Испания откри името, което Шакира използва, когато говори за Клара Чиа Марти, новата приятелка на Пике. Преди бившият футболист на Барселона да изневери на Шакира с Клара Чиа, тя работеше в компанията на каталунеца Космос. Според Marca, в предаването "Mitre Live" журналисти разкриха, че Шакира има обидно име за Клара.

„Шакира познаваше Клара, но я смяташе за стажант във фирмата. Затова я заболя толкова много, когато разбра, че Пике й изневерява. Беше пълна изненада. Шакира я познаваше и я наричаше миризлива“, отбелязват испанците.

В същото време Жерард Пике изненада в последната си медийна изява, като разкри, че не той, а новата му приятелка Клара Чиа, е тази, която купува дрехите му, когато двойката излиза. Това не беше единственото изненадващо изказване на Пике. Наскоро в шоу, модерирано от неговия добър приятел Ибай Янос, известен стриймър от Испания, Пике беше шеговито попитан дали е наясно с най-новите модни тенденции и дали чете модни списания. Легендата на Барселона отговори развеселено: "Истината е, че не. Отивам до магазина с моята приятелка и тя ми купува дрехите. Аз съм марионетка”, каза Пике, цитиран от вестник AS. 

Имаше обаче момент, в който Пике нямаше друг избор, освен да каже публично името на Шакира за първи път откакто избухна скандалът между двамата. По време на разговор с Джон Нелис, бившият футболист беше попитан кой е най-известният нефутболен контакт, който има в телефонния си указател. 

След като помисли известно време, цитираният от "Труд" Пике даде неочакван отговор: "Бих казал Шакира, която ми беше гадже. Мисля за последователи в Instagram, затова казвам Шакира, ако говорим за някой, който не е свързан с футбола, защото мисля, че Роналдо е най-следеният в момента". 

Пике и Шакира се разделиха през лятото на 2022 г. заради извънбрачната връзка на футболиста с Клара. Двамата бяха двойка повече от 11 години и имат две деца - Саша (7 г.) и Милан (9 г.).