Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и Лестър Дани Симпсън има много интересна история зад гърба си и той реши да я разкаже в подкаста "Under The Cosh".

Като всеки футболист, желанието на Дани да играе в Шампионската лига се сбъдна, срещу Рома, която за него беше мачът на живота му, само че на следващия ден беше сполетян от много неприятна ситуация.

- Прибирам се развълнуван и след половин час едно момиче ми казва, че е бременна. Хората не знаят това, но сега ще ви кажа. Играхме с Рома в Шампионската лига. На следващия ден някой ми звънна на вратата. „Здравей, аха,… Няма да казвам името й. Добре, влез. Момичето се появи в петия месец от бременността, тя ми каза, че аз съм бащата - каза Симпсън и след това добави:

- Представете си, току-що играх в Шампионската лига, най-голямата вечер в живота ми, завършихме наравно 1:1 и взех фланелката на Франческо Тоти. Прибирам се развълнуван и след половин час някакво момиче ми казва, че е бременна.

В крайна сметка се оказва, че Симпсън не е бащата. Футболистът разкри, че в тези моменти опората му е бил Рио Фърдинанд, пише "Труд".

Още тогава се появи информация, че Симпсън очаква дъщеричка от риалити звездата Мелиса Рийвс. Това разкри нейна приятелка, а Рийвс качи снимка на бъдещето си дете и написа „Бебето на Мелиса и Дани“. 

Симпсън придоби скандална слава през 2016 г. Тогава той беше осъден за нападение над бившата си Стефани Уорд, която е майка на дъщеря му Скай. Футболистът беше арестуван, след като по време не семеен скандал опита да я удуши.