Бившият бразилски национал Дани Алвеш, който лежи в затвора в Барселона по обвинение за изнасилване на момиче в местен нощен клуб в края на декември, преживява трудни времена. Той получи шамар от съпругата си Хоана Сайнц, която обяви в своя Instagram, че официално се е развела с него. Тя публикува снимка на тетрадка, в която записва всичко, което й тежи, а в профила си в Instagram отдавна е премахнала всички общи снимки с бившия си съпруг.

"Чувството за изоставеност и самота отново ме плесна на вратата. Хиляди въпроси без отговор "защо?". Избрах за мой партньор в живота човек, който беше перфектен в моите очи. Винаги беше там, когато имах най-голяма нужда от него. Той винаги ме подкрепяше във всичко, винаги ме насърчаваше да напредвам, винаги мил, внимателен... Трудно ми е да приема, че този човек може да ме разбие на хиляди парчета", написа Хоана, която е модел.

"Мисля, че ще отнеме години от живота ми, за да избия от главата си начина, по който ме гледаше, сякаш бях най-невероятното нещо на света. Аз съм невероятна, защото съм трудолюбива, независима, умна, грижовна, любяща, забавна, лоялна и човечна, въпреки страданието, което ми причини, все още съм до него. Все още съм и ще бъда, но по различен начин. Обичам го и винаги ще го обичам. Но много повече обичам, уважавам и ценя себе си. Прошката улеснява, така че запазвам магията и затварям тази фаза от живота ми, която започна на 18.05.15 г.",написа цитираната от "Труд" Хоана.