A post shared by Giani Kirita (@giani_kirita)

Бившият капитан на Динамо (Букурещ) Джани Кирица разкри подробности за връзката си със сексапилната брюнетка Мария Александра. В Румъния двамата са една от най-обсъжданите двойки в спортните среди, тъй като мацката е с 22 години по-млада от своя любим.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giani Kirita (@giani_kirita)

Любопитното е, че красавицата е на възрастта на дъщерята на Кирица, който има и син от брака си, завършил с развод през 2007-а. Бившият дефанзивен халф, който има 4 мача за националния отбор, признава, че 24-годишната Мария го е успокоила и е променила напълно живота му. Те са гаджета от около две години, но Джани си позволи едва сега да говори за тръпката си, въпреки че редовно публикува техни снимки в Инстаграм.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giani Kirita (@giani_kirita)

„Има човек до мен, всичко е наред. Тя е жена, която ме разбира и ми дава спокойствие. Но по-добре е да бъдеш дискретен в личния си живот, а не да го поставяш на стената на профила си, както правят някои.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giani Kirita (@giani_kirita)

ОК, трябва да кажеш две-три думи, това е нормално, все пак съм публична личност. Но без да се натрапваш. По-добре живейте красиво и по-дискретно“, споделя Кирица, цитиран от „Телеграф“. Той е бивш съотборник на Димитър Иванков в Бурсаспор, с който стават шампони на Турция през 2010 г.

Гологлавият мачо признава, че вече е запознал Мария Александра с майка си, която веднага я е одобрила. Бившият дефанзивен халф допълва, че е модерен баща и дава цялата свобода на децата си Роксана и Марко, които са от брака му с Даниела Милу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Giani Kirita (@giani_kirita)

В момента Джани е успешен бизнесмен, като държи нощни клубове в Букурещ и Мамая. През миналата година пък участва в румънския „Сървайвър“, където бе в отбора на известните. Освен това се пуска и в ММА битки между знаменитости. Слави се и като един от най-големите почитатели на рапъра DMX, който почина преди две години.