Суперзвездата на НБА Стеф Къри продължава да показва, че за него няма граници, когато става дума за изстрел отдалеч. 

Най-добрият стрелец за всички времена добави още към наследството си, този път на голф-игрището, след като вкара топката с първия си удар от 152 ярда (около 140 метра) на турнира за звезди Америкън Сенчъри в Стейтлайн, Невада. 

Къри, който е лидер преди последния ден от напдпреварата, наниза опита на 7-а дупка с пар 3. Когато стреля от началната позиция Стеф видя как топката се приземи на около 60 сантиметра от целта, отскочи и попадна право в дупката. 

Баскетболистът полудя от радост, като направи сериозен спринт с вдигнати ръце, за радост на феновете. „Това бе наистина лудо! Направих добър контакт с топката, но въпреки това няма как да очакваш да вкараш. В един момент видях много ръце да се вдигат и след това всичко ми е като в мъгла” заяви Къри, който за втори път в голф-кариерата си вкарва по този начин. 

Той си тръгна с 8 точки от дупката, тъй като на турнира се използва различна точкова система. В турнира участват и други спортни звезди като Джо Павелски от НХЛ, най-голямата звезда в американския футбол – Патрик Махоумс и последният шампион от турнира куотърбекът на Далас Каубойс Тони Ромо.