Нападателят на Галатасарай Мауро Икарди си е купил рядък модел Rolls Royce след спиращия дъха старт на сезона в Турция, пише "24 часа".

Икарди премина за постоянно в Галатасарай по-рано това лято, след като изкара миналия сезон под наем в клуба от ПСЖ, и се развихри, отбелязвайки четири гола в три мача в лигата.

30-годишният футболист е страхотен на терена и изглежда се наслаждава на живота си и извън него, след като похарчи зашеметяващите 26 млн. евро (22,3 млн. паунда) за Rolls Royce Boat Tail.

 

Boat Tail е най-скъпият нов автомобил в света и досега са произведени само три екземпляра от модела. Икарди вече притежава един от тях и е в уважавана компания, тъй като бе съобщено, че милиардерът рапър Jay-Z и съпругата му поп звезда Бионсе имат един от останалите.

Третата кола е продадена на индустриалец, който е спечелил богатството си в производството на перли. Ясно е, че Boat Tail не е обикновен автомобил, а ръчното му изработване отнема четири години.

Четириместният кабриолет е снабден с чадър и телескопична маса, които се отварят автоматично, което го прави идеален за пикник за двама. Ако Икарди иска да се възползва максимално от тази функция, автомобилът съдържа сребърни прибори за хранене и порцеланови чинии от Christofle.

Два хладилника също могат да се използват свободно, като те са проектирани специално за бутилки шампанско. Автомобилът разполага с почти 600 конски сили, а освен това изглежда впечатляващо - с тапицерия от плетена тел в розово злато и решетка от розово злато.

Икарди вероятно ще привлича погледите с новия си автомобил по улиците на Истанбул.