A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

Трета сватба вдигна футболната легенда Роналдо. Бразилецът, който навърши 47 години на 18 септември, се ожени за 14 г. по-младата от него моделка Селина Локс.

Влюбените подписаха в Ибиса (Исп), където Феномена притежава къща. „Днес събираме семействата си за интимно религиозно тържество и така започваме седмица на много празненства“, написа Селина, публикувайки снимка на излизане от църквата. Специално за венчавката Роналдо се кръсти на 12 септември.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

В чат с фенове в Инстаграм, където има близо 500 000 последователи, Селина уточни, че предстои по-голяма венчавка за всички гости и приятели. Размяната на пръстените ще се състои в петък, когато се отбелязва Денят на трите архангела. Бразилката издаде и кой ще е водещият цвят на сватбата: „Това ще е зеленото, което има няколко значения – посланието му е на естественост, хармония, мир и жизненост“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E L i N A (@celinalocks)

Роналдо и изящната му половинка са заедно от 2015 г., а на 12 януари се сгодиха в Доминиканската република. Преди това плейбоят имаше куп връзки и два брака. Първият бе с колежката му Милене Домингеш, за която беше женен от декември 1999 до 2004 г. От нея е най-големият син на Феномена – Роналд (23), пише "Телеграф".

През 2005-а звездата вдигна годежно парти за чудо и приказ в замък край Париж, което струваше 700 000 паунда. Негова избраница бе бразилската моделка и водеща по MTV Даниела Чикарели, но след 3 месеца двамата скъсаха. През 2008-а Роналдо поиска ръката на Мария Беатрис Антони, ала връзката им забуксува, след като голмайсторът беше замесен в скандал с три проститутки - травестити, които срещна в нощен клуб в Рио. Единият от тях се опита да изнудва световния шампион, докато другите двама признаха, че са излъгали за секс с него.

В крайна сметка Антони се омъжи за Роналдо и го дари с дъщери Мария София (14 г.) и Мария Алис, която е родена на една и съща дата с батко си Роналд – 6 април, но 10 години по-късно. Двамата обикновено празнуват заедно рождените си дни. Освен това Феномена имаше забежка с културистката Мишел Умезу, която през април 2005-а роди от него син Александър, чието бащинство той призна след дълга съдебна битка.