A post shared by Karoline Lima. (@karolinel)

Нова любовна афера е на път да взриви света на футбола. Един от най-добрите защитници в света Ашраф Хакими е засечен миналия укиенд заедно с Каролине Лима, бивша партньорка на бранителя на Реал (М) Едер Милитао. Новината съобщи segueacami, една от най-известните клюкарски страници в родината на красавицата - Бразилия.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Segue a Cami (@segueacami)

Според информацията Хакими и Каролине се веселили в известен нощен клуб в Мадрид. Засега не е ясно дали с тях е имало и други хора. Тепърва ще излизат подробности за евентуалната нова звездна двойка. Играчът на ПСЖ и инфлуенсърката не се следват в социалните мрежи. Това обаче може да е стратегия, за да прикриват връзката си. Но пък често харесват снимки на другия в социалните мрежи, което е сигурна улика за светските хроникьори, че явно имат вземане-даване, пише "Телеграф".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Lima. (@karolinel)

Ашраф и Лима имаха и друг повод да бъдат в Мадрид. Мароканската звезда пристигна в испанската столица, за да се види с двете си деца от актрисата Хиба Абук. Двамата се разделиха, след като през март 24-годишна жена обвини футболиста, че опитал да прави секс с нея в семейния си дом. След като остана сам, Хакими бе забъркан от някои издания в интимни отношения с Хоана Санс, годеница на лежащия в затвора с обвинение за изнасилване бивш ас на Барселона Дани Алвеш. Тя обаче отрече да познава Хакими.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Lima. (@karolinel)

Каролине Лима летя от Бразилия до Мадрид, за да може Едер Милитао да прекара няколко дни с дъщеричката им Сесилия. Хубавицата скъса с аса на Реал (М) миналата година, като твърдеше, че той й изневерявал. Преди Милитао Лима имаше интимни отношения със съотборника му в националния отбор на Бразилия Неймар.