Председателят на Управителния съвет на Левски Даниел Боримиров говори по всички актуални теми, свързани със "сините", както и какви са причините клубът да изпадне до това състояние. 

"Много приятна седмица за Левски и за привържениците на Левски. Мисля, че изиграхме много добър мач. Видяхме доминиращ Левски, каквато е целта на ръководството. Това е пътят. Надявам се и занапред Левски да играе такива мачове. Ние върнахме с играта си публиката на стадиона", заяви Боримиров в предаването "Домът на футбола". 

"Разбира се, че Станимир Стоилов е един от главните виновници за това, което се случва в отбора. Отдавна не бяхме виждали Левски да е толкова доминиращ над ЦСКА. Начинът, по който Левски започна мача, с преса от първата минута и незнанието на ЦСКА как да излезе от тази ситуация, показва, че ние вървим по правилен път. Нашият отбор е най-младият в А група. Очаквайте, че грешки винаги ще има. Трябва да ги минимизираме". 

"Игрово не сме много далеч от Лудогорец. Показахме го в мачовете помежду ни. Левски диша във врата на Лудогорец. Ние обаче разполагаме с определена бройка футболисти. На този етап не може да си позволим лукса да имаме 25-26 футболисти като Лудогорец. Ние имаме възможност за 14-15-16 играчи, които ги въртим". 

"При ЦСКА настроението е минорно. Знам аз как съм преживявал загубите. Всеки един оценява, че в момента Левски е по-добрият и по-класен отбор, въпреки парите, които се дават в ЦСКА. Не бих желал да коментирам ЦСКА. Ние си гледаме нашия клуб. Винаги има значение броят на българите в дербито. Всеки един българин знае какво е дерби между Левски и ЦСКА".

"Разбира се, че ме е яд, че не победихме с повече. Точно това си говорихме след мача, че тук беше възможността Левски да вкара много повече голове. Имахме възможността, но се показа, че трябва да работим повече върху завършващата фаза и да сме хладнокръвни пред гола."

"Събрали сме се такъв екип, за да успеем. Всички стоим зад гърба на Станимир Стоилов. Той, аз и Сираков сме минали през мачове като този с Хамрун. Знаем как да вдигнем отбора. Видяхме, че отборът се вдига и върви по правилния път." 

"Ще опитаме да спрем хегемонията на Лудогорец. Първо искаме клубът да се стабилизира финансово, а след това да надграждаме. Имаме бюджет, от който гледаме да не излизаме. Около един милион имаме погасени вноски към НАП. Стараем се да сме изрядни и това повече да не се допуска. Задължения към треньори и футболисти са изчистени", разкри Боримиров.

"Първо трябва да мечтаем Левски да се стабилизира финансово. След това не ни пречи да гоним титла и купа. През годините това винаги е било основна цел в Левски. През последните няколко години бяхме изпаднали в летаргия. Футболистите, които идваха в Левски, не бяха наясно този клуб за какво играе. Тази практика се спря".

"Една огромна благодарност, поклон пред "синята" общност. Благодаря, че в тези тежки времена помагат. Благодаря и на спонсора, че е до нас. Надявам се с работа и играта, която показва отбора на терена, да задържим и увеличим публиката на нашия стадион. Всички "сини" фенове ги очаква добро бъдеще", завърши Боримиров.