Дългогодишният председател на Националния клуб на привържениците на Левски, Степан Хиндлиян, беше гост в "Неформално с Георги Петков".

В първите две части от разговора той разкри точните параметри на задълженията на клуба, отговори на нападките на Константин Папазов, разкритикува мажоритарния собственик на "сините" Наско Сираков, защити бившия треньор Станимир Стоилов, каза положително или отрицателно е това, че Васил Божков не е затворена страница за Левски и той ли беше една от причините Шолак да откаже да поеме клуба, както и защо и как, по думите му, Тодор Батков "насочи клуба към бездната".

Във финала на диалога със Степан Хиндлиян, той беше категоричен: "Лудогорец не е естествен футболен клуб! Няма традициите нито на Левски, нито на пловдивските, нито на варненските клубове... Лудогорец е проект, който по-скоро е вреден".

И още: "Парите, които ще влязат скоро в клубната каса от продажба на футболисти, ще бъдат резултат от неуморната работа на Стоилов и екипа му, а не на някой друг! Не смятам, че ходът с Даниел Боримиров е правилен. Не мисля, че ще се справи като изпълнителен директор, дори и временно. Дали той си дава сметка или не, фактът в случая е, че е бушон на Сираков и го покрива, понасяйки неговите негативи на гърба си".