Селекционерът на Бразилия Луиш Фелипе Сколари отговори на своя колега Нико Ковач, който оплю съдията след победата на Селесао с 3:1 снощи, говорейки за "пълен цирк".

Още по темата

 

"Реферът видя дузпа и отсъди такава. Той е този, който решава. Ние също смятаме, че това беше дузпа", заяви Сколари след двубоя.

"Няма да коментирам думите на другия треньор. Уважавам мнението му, защото според мен той е направил този коментар заради резултата. Сигурно и аз щях да се оплаквам, ако бяхме загубили мача."

"Но не смятам, че сме били побутнати от съдията. Няма смисъл да спорим по този въпрос, това са неща, които вече са коментирани."

"Неймар получи наградата за играч на мача, но ако можеше да се присъди още една награда, тя щеше да бъде за Оскар. Той е много добро момче."

"Преди мача отидох при него и му припомних, че все още ми дължи един гол. Снощи беше денят. След двубоя той ми каза, че вече си е изплатил дълга."

"Едно от нещата, които искахме да видим и в които имахме някакви съмнения е устойчивостта на тази млада група играчи. Снощи вече бяхме наясно, че тя се е развила. Има още много неща, които трябва да подобряваме", добави Сколари.