Легендата на бразилския футбол Роналдо смята, че Селесао ще страда в тазвечершния 1/4-финален сблъсък на световното първенство по футбол срещу Колумбия.

"Ние бразилците сме се примирили, че ще страдаме доста, както срещу Чили, защото Колумбия наистина добре и в хода на турнира разкриха таланта на Хамес Родригес", сподели Роналдо пред вестник "Гадзета дело спорт".

"Хамес е много специално момче. Разбира се, че се надявам да победим, но не съм сигурен. Неймар отговори много позитивно на големите очаквания. Той притежава характера да бъде голям шампион. Не само заради техническите си умения, които всички ние познаваме."

"Тази вечер целият свят ще гледа мача ни с Колумбия, а Неймар е спокоен, почти напълно отпуснат. До момента той и Лео Меси имат решаващи роли, защото Бразилия и Аржентина като цяло не впечатляват, но продължават напред."

"Финал между Бразилия и Аржентина? Това би бил невероятен подарък в историята на футбола, защото досега не е имало такъв финал и няма как да намериш по-добро място за празнуване от Маракана. Но пътят все още е дълъг."

"Според мен Германия е фаворит срещу Франция. Това са двата тима, които като цяло играха много добре във всичките си мачове до момента. Това е класика. Мирослав Клозе ще вкара гол и ще подобри рекорда, който си поделяме с него", добави Феномена.