Звездата на Аржентина Лионел Меси е на мнение, че той и неговите съотборници трябва да подобрят играта си в следващия мач.

Още по темата

 

Южноамериканците победиха Нигерия с 3:2, а Меси се отличи с две попадения, изравнявайки се с Неймар на върха в листата на голмайсторите с по четири попадения.

На осминафиналите на световното първенство Меси и компания ще трябва да играят с Швейцария, която снощи победи Хондурас с 3:0, благодарение на хеттрика на експлозивния дребосък Джердан Шакири.

"Видяхме една добра Аржентина, въпреки двете попадения на нигерийците. Сега искаме повече, ние трябва да се подобрим", призова Меси след срещата.

"Мисля, че ние показахме по-добра игра, в сравнение с първите ни два мача в турнира. Все пак играхме срещу отбор, който атакуваше с добри футболисти."

"Още преди си казахме, че в атака трябва да се движим повече, защото не намирахме много свободни пространства. Вчера го направихме и трябва да продължим да работим, за да не допускаме голове в следващия мач."

"Страхотно е да видим толкова много хора тук. Очаквахме го и в предишния мач беше същото. Красиво е и се надява да зарадваме нашите многобройни фенове."

"Това е едно странно световно първенство, с резултатите, които се получиха, защото малцина ги очакваха. Трябва да останем спокойни. Все още сме в график за сбъдване на мечтата си", добави Меси.