Селекционерът на Босна Сафет Сушич обяви на пресконференцията преди утрешния мач срещу Нигерия, че значението за Един Джеко, за отбора, е същото, каквото е значението на Меси за Аржентина.

Голямата звезда на тима така и не успя да вкара гол в първия мач на тима, но надеждите са, че той ще се отпуши срещу Нигерия във втората среща, която ще се играе утре от 1:00 часа през нощта.

"Джеко е толкова важен за нас, колкото са важни Роналдо за Португалия, Неймар за Бразилия и Меси за Аржентина", обяви Сушич на пресконференцията преди мача.

"Дори когато се води по схема, че играем с един единствен нападател в предни позиции, това не е така. Имаме играчи в халфовата линия, които имат афинитет към атаката и се включват в нападението".

"По тази логика може да се кажем, че излизаме все едно с пет или шест нападатели всеки мач.Според мен Босна е най-добрият отбор след Аржентина в групата. Нашата цел е да се класираме за директните елиминации. Това е цел, а не нещо, което просто ще опитаме да направим".

"За съжаление се намираме в най-деликатната ситуация от отборите в групата, тъй като ако загубим срещу Нигерия, можем да си стягаме куфарите за дома. Ние обаче искаме и ще се опитаме да спечелим", каза той.