ЦСКА-София - Черно море, мач от 7-ия кръг на Първа лига, стадион "Българска армия", тази вечер от 19,00 часа

Групата на ЦСКА

Вратари: Георги Китанов, Александър Конов

Защитници: Станислав Манолев, Божидар Чорбаджийски, Рафаел Перес, Александър Дюлгеров, Антон Недялков, Лазар Марин

Халфове: Кристиян Малинов, Арсенио Нунеш, Диого Виана, Александър Георгиев, Густаво Кулма, Давид Симао, Руй Педро, Рубен Пинто, Никола Колев

Нападатели: Милчо Ангелов, Вилмар Джордан

Групата на Черно море

Вратари: Александър Чанович, Емил Михайлов

Защитници: Ондржей Сукуп, Траян Траянов, Стефан Станчев, Пламен Николов, Михаил Венков

Халфове: Тодор Паланков, Александър Цветков, Уго Секо, Георги Илиев, Даниел Георгиев, Ян Малик, Илиан Илиев, Владислав Романов

Нападатели: Бакари, Марек Кузма, Иван Коконов

Прогнозата на Gol.bg:

Трусовете на "Армията" продължиха в навечерието на домакинския мач с Черно море. Капитанът Борис Галчев бе изпъден от отбора и по всичко личи ще последва съдбата на останалите герои от миналия сезон, които спечелиха Купата на България. Така единственият футболист в титулярния състав на ЦСКА-София от онзи отбор остана защитникът Божидар Чорбаджийски.

Напрежението върху новият треньор Едуард Йорданеску се нажежи до червено след загубата от Дунав в миналия кръг. Нов гаф ще остави "червените" извън първата шестица, което със сигурност не отива на шампионските амбиции на боса Гриша Ганчев и феновете на тима.

В състава се завръща голмайсторът Диого Виана, който пропусна миналия мач с Дунав заради травма. Трайно контузени са нападателят Преслав Йорданов и защитникът Стойчо Атанасов.

Черно море идва с амбицията да вземе точки от "Армията", след като направи приличен мач в миналия кръг при домакинството на шампиона Лудогорец, но все пак загуби с 1:3.

През седмицата треньорът Георги Иванов - Гонзо привлече чешкия вратар Премисъл Ковар. По всяка вероятност титуляр тази вечер все пак ще бъде Чанович. Гонзо ще разчита на опитния капитан Георги Илиев да поведе отбора към победа, а голове се чакат от Кузма и Бакари.

ЦСКА-София е опрян до стената и трябва на всяка цена да вземе победа. Именно това напрежение може да обърка сметките на "Армията". Играта при Йорданеску не е никак впечатляваща, макар и да са минали само два мача под неговото ръководство. Морето пък е отбор, който има сили да се противопостави на фаворита на хартия.

Резултат: 1:1