Треньорът на Черно море Георги Иванов изрази задоволство от играта, но не и от резултата при загубата с 0:1 от Левски на "Герена" в 13-ия кръг на Първа професионална лига.

Преди седмица "моряците" елиминираха "сините" на осминафиналите в турнира за купата на България след успех на същия стадион с 3:2 след продължения.

Иванов заяви, че в днешния мач Черно море е играл по-добре в сравнение с предишната среща с Левски, но е загубил. Така варненци сложиха край от поредицата от четири успеха в шампионата.

"Доволен съм от играта, но не и от резултата. Смятам, че днес играхме доста добре. Ясно беше, че все някога загубата ще дойде", поясни Иванов.

"Левски ни вкара гол от корнер. Трябва доста сериозно да поработим върху този компонент при защитата от статични попадения. Една грешка ни коства този мач."

"Смятах, че можем и да победим. Такова беше желанието ми, както и във всеки друг мач. Когато стана 1:0 за Левски бях уверен, че ще успеем да се върнем в срещата. През второто полувреме бяхме по-офанзивно настроени, създадохме положения, но не успяхме да ги реализираме, за съжаление."

"Не мога да бъде недоволен. Контролирахме добра топката, имахме опасни ситуации. Не дадохме някакви особени шансове на Левски.Играхме по-добре в сравнение с миналата седмица, но този път загубихме."

"Няма да имаме контролна среща в паузата. Ще пусна футболистите в следващите четири дни, защото те имат нужда от почивка. Събираме се във вторник и ще продължим да работим върху отделните компоненти на играта ни", каза Иванов.