Треньорът на Черно море Илиан Илиев не скри гнева си по адрес на рефера Стефан Апостолов при загубата на "моряците" от ЦСКА (0:1). Специалистът се заяде и с наставника на ЦСКА Любослав Пенев за коментарите му за съдийството в предишния мач между двата тима преди около месец.

“Съжалявам, че загубихме такъв мач. Съдията не ни позволи да играем - фаулове в атака постоянно. Не съм бил толкова изнервен от доста време, заради това което сътвори тоя сричащия депутат. Съжалявам, че дрънкам такива глупости.

Аз съм една от причините да загубим, защото трябваше да преценя, че с това назначение така ще се получат нещата. Трябваше да подходим по друг начин, независимо че дузпата си е дузпа. Рано или късно щяха да ни вкарат. Може би трябваше да запазим някои хора за мача за Купата.

Даже може би не трябваше да пътуваме, губим служебно и се насочваме към другите мачове. Да идват мачовете им с Лудогорец и да се види кой-кого. Любо Пенев каза, че има три варианта да се свири мача, но не каза за четвъртия, който стана - да се сври всичко за ЦСКА.

След мача във Варна някой подшушна на Любо да говори за съдията. Мен ще ме е срам да говоря за това, ако губя 0:2 и имам един удар във вратата”, каза Илиев.