Отборът на Черно море ще стартира зимната си подготовка на 6 януари. Първото занимание на “моряците” за 2020 година е от 15 часа.

Първата част от подготовката “зелено-белите” ще проведат във Варна до 17 януари. От 18-и тимът, воден от Илиан Илиев, заминава на лагер в Турция. Варненци ще изиграят общо 8 контроли по време на своята подготовка.

Първата проверка на Черно море е на 15 януари срещу Черномрец Балчик. На турска земя “моряците” имат предвидени 4 контроли. На .21-ви срещат Александрия (Украйна).

На 23-и съперник на варненци е тимът на СКА Хабаровск (Русия), а на 28-и все още се чака противник. Последният спаринг на отбора в Турция е срещу Македония Гьорче Петров.

След завръщането във Варна Черно море ще играе с Черноморец Балчик и Локомотив Горна Oряховица. Двете проверки са в един ден – на 5 февруари. Последната контрола е срещу Лудогорец 2 на 8 февруари.

Черно море зaпoчвa oфициaлнитe cи двубoи от първенството за 2020 година c гостуване на Дунав Русе, като точната дата и час на срещата щe бъдaт oбявeни дoпълнитeлнo.

ПРОГРАМАТА:

6 януари, 15 часа:
Начало на подготовката

6-17януари
Тренировки във Варна

15 януари
Черно море – Черноморец Балчик

18-31 януари
Лагер в Турция

21 януари
Черно море – Александрия Украйна

23 януари
Черно море – СКА Хабаровск

28 януари
Черно море – чака се противник

30 януари
Черно море – Македония Гьорче Петров

1-14 февруари
Тренировки във Варна

5 февруари
Черно море – Черноморец Балчик
Черно море – Локомотив ГО

8 февруари
Черно море – Лудогорец 2