Търсим играчи, но е трудно в момента. Няма да правим селекция на всяка цена, заяви в интервю за "Хоризонт" Илиан Илиев. Треньорът на Черно море вярва, че футболистите му имат сили да се класират в първата шестица.
 
"Желанието ни е да подобрим играта си, за да бележим повече голове и да не губим точки и мачове в последните минути", обясни той.
 
"Имаме тежка програма, но вярвам във възможностите на футболистите си. Ще имаме един лагер в Алания. До 17-ти януари сме във Варна. След това от 18-ти до 31-ви ще сме на подготовка в Турция. Ще изиграем 7-8 мача до началото на първенството. В доста срещи есента пропуснахме да бележим голове", продължи Илиев.
 
"До момента имаме едно ново име, което е на проби. Ндонгала ни напусна, след като не пожела да му се поднови договора. От 23-ма футболисти на първата тренировка 12 бяха от нашата школа. Ще продължим да разчитаме на тези момчета. 5-6 момчета вече дебютираха за Черно море. Есента имаше мачове, които ми харесаха. Пресирахме противника, държахме топката, но не материализирахме превъзходството. Тогава ни липсваха голове. Ако ги бяхме вкарали, сега щяхме да сме в първата шестица", добави специалистът.