Само трима треньори започнаха и завършиха рекордно дългото първенство през сезон 2019/2020 на поста си. Това са Златомир Загорчич, Бруно Акрапович и Илиан Илиев, пише "Тема спорт".

Месомелачката на наставници бе жестока, като най-големи промени имаше в първите два тима от класирането. Лудогорец стартира със Стойчо Стоев на пейката, който бе заменен от Станислав Генчев, а след него дойде Алекси Желязков, за да може накрая шампионската кампания да бъде завършена от Павел Върба.

В ЦСКА също се смениха доста наставници на скамейката. В началото започнаха Добри Митов и Люпко Петрович, след това бе само Петрович. По-късно дойде ред на Милош Крушчич, който бе сменен от Стамен Белчев.

Той се раздели с Арда по време на извънредното положение, когато и Никола Спасов напусна Царско село, където дойде Любо Пенев.  Левски стартира кампанията с Петър Хубчев, който обаче се раздели със "сините" и отстъпи мястото на временния наставник Георги Тодоров.

В Берое Димитър Димитров-Херо зае мястото на Александър Томаш, а в Ботев Пловдив Ферарио Спасов се настани на треньорския пост вместо Желко Петрович.  В Етър Росен Кирилов бе заменен от Петко Петков, а в Ботев Враца Антони Здравков дойде след Сашо Ангелов.

Рокади имаше и в изпадналите Дунав и Витоша Бистрица, където на местата на Людмил Киров и Енгибар Енгибаров застанаха Цветомир Младенов и Асен Букарев.