Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази разочарованието си от изпуснатата победа в Коматево. Както е известно, "моряците" извъртяха 0:0 с Ботев Пловдив.

"Изпуснахме да победим Ботев Пловдив. Бяхме подготвени за мача, но ни липсваше агресивност. Трябваше да играем с по-голямо самочувствие. Липсата на Тодор Неделев и Атанас Илев се отрази".

"Имахме много влизания в пеналта, разхождахме се на малкия пеналт, но не потърсихме топката, а трябваше. Знаехме как да противодействаме, но нямахме агресивност и самочувствие в пеналта".

"Трябва да търсим вкарването на топката във вратата, което малко ни убягва. Физически вече сме добре, нямаме проблеми с това. Почнахме с четири гостувания от шест мача. После ще се обърне и ще сме домакини четири пъти, нашата публика помага доста, при закрити врати е трудно".

"Вирусът е опасен, ние в Черно море го минахме почти всички, но мисля, че трябва да има публика 30%. Ако някоя агитка не спазва мерките, да ги накажат, но виждате, че сега има публика на тенис турнира при закрито".

"За мен при това време трябва да има публика, същото важи и за кината - 30%. Все пак футболът е на открито", каза Илиев в Пловдив.