"Целта пред Черно море си остава класиране в топ 6". Това заяви треньорът на Черно море Илиан Илиев след загубата с 0:1 от Лудогорец в среща от 16-ия кръг на първа професионална футболна лига.

"Играхме така, както искахме. Пресирахме високо, рискувахме. Като цяло не мога да бъде недоволен. Но когато направиш толкова пропуски, трудно можеш да вземеш нещо от Лудогорец. Не бяхме ефективни при завършващия удар, имахме 3-4 чисти ситуации, други моменти, в които продължението на атаката трябваше да бъде по-добро. От това съм недоволен. При гола им подценихме ситуацията при статичното положение. Явно липса на концентрация", каза спецът, цитиран от БНР.

"Но ние имахме достатъчно моменти, в които да се върнем в мача. Ако бяхме изравнили, може би щяха да се разтреперят, но не успяхме да ги притесним с гол. Първенството през този сезон е по-оспорвано, ако имахме малко повече късмет в някои мачове можеше да бъдем много близо до тройката. Ще се борим за място в топ 6. Надявам се във втория полусезон да влезем добре и да играем всеки мач за победа, пък каквото се случи", каза още Илиан Илиев.