Треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доволен от представянето на тима си на стадион “Българска армия”, но разочарован от загубата с 0:1 от ЦСКА.

“ЦСКА ни отбеляза гол, а ние не можахме. Поне за мен, според показаното на терена, не заслужавахме да загубим. През първото полувреме бяхме по-добрият отбор на терена, а след това те имаха преимущество. Съжалявам за футболистите, които изпълниха почти на 100 процента, това което бяхме замислили.

В завършващата фаза имахме ситуации, в които можехме да действаме по-добре. Може би ни липсваше и малко късмет, както стана с гола на ЦСКА. Имаше ситуации, които можехме да завършим по друг начин.

Виждах, че почти при всеки фаул се вдигаше картон и направих смени. Имаше неприятни ситуации, влизания отзад. Това означава, че няма ритъм в мача и много лесно се свири нарушение. Има ситуации, в които играчите се възползват от това.

ЦСКА в ситуациите, в които имахме, играеха с петима в линия, но не успяхме да направим добре центриранията, за да излезем на ситуация. Футболистите няма от какво да се срамуват от този мач.

В следващия мач срещу Берое искам да покажем самочувствие и може би класа в завършващата фаза. Берое са добър отбор и с добри единици. Ще ни бъде трудно, ако продължим да не се възползваме от нашите ситуации”, каза Илиев.