Преди 4 дни ЦСКА спечели домакинството си на Черно море с 1:0. Единственото попадение в срещата бе дело на новото попълнение в редиците на "червените" Жорди Кайседо.

Варненският отбор не остана доволен от съдийството в конкретния мач и излезе с остра позиция относно отсъжданията на главния рефер Радослав Гидженов.

Ето какво написаха "моряците" на официалния си сайт:

Съдията Радослав Гидженов демонстрира странен критерий за показване на картони в двубоя от 18-ия кръг на efbet Лига между отборите на ЦСКА и Черно море. Главният рефер предупреждаваше официално футболистите на двата отбора по различен начин, като на моменти правилата на футболната игра сякаш не съществуваха. “Моряците” бяха декорирани в жълто за най-малкото, докато нарушенията на играчите на домакините бяха подминавани с лекота.

Спестяването на картони във въпросния мач бе очевадно, като на моменти дори накъртващо. Обикновено сме свикнали срещу Черно море да се показват официални предупреждения в ситуации, в които вече няма как да се спести картон, докато преди това и още повече след – всичко остава в графата “невидял”.

Ето някои от фауловете на само един футболист на ЦСКА – Тибо Вион, които Гидженов не посмя да декорира в жълто. Може би защото трябваше да прати френския футболист под душовете много преди края на срещата на “Българска армия”.