Черно море завърши 0:0 при гостуването си на ЦСКА 1948 в мач от 24-ия кръг на efbet Лига, игран на националния стадион “Васил Левски”.

Въпреки кадровите проблеми в състава на Илиан Илиев, “моряците” имаха шансове да си тръгнат с победа от тази среща, но пропиляха своите положения. Наставникът на варненци не можеше да разчита на контузените Стефан Велев и Илиан Илиев, както и на наказаният капитан Даниел Димов.

В 8-ата минута Пабло Гарсия стреля от пряк свободен удар, но топката срещна тялото на футболист от стената. В 26-ата минута Файсел Касми финтира двама играчи на ЦСКА 1948, навлезе в наказателното поле, но ударът му беше спрян от бранител.

В 29-ата минута Родриго центрира от корнер в наказателното поле, а Дробаров отправи удар с глава, но топката се отби в тялото на бранител.

Само минута по-късно Родриго Енрике получи пас от Зе Гомеш, нахлу в наказателното поле и остана очи в очи със стража на домакините, но реши да го финтира и си пусна топката доста напред, при което тя излезе в аут.

В 42-ата минута ЦСКА за първи път застраши вратата на Георги Георгиев. Серкан Юсеин от чиста голова позиция стреля с глава, но прати топката в аут след отличен пас на Шопов.

В 67-ата минута Пабло Гарсия отправи техничен удар от разстояние, но топката нацели напречната греда. В 83-ата минута отново той опита далечен изстрел, но отново не намери целта.

Пабло Гарсия продължи да притеснява вратаря на домакините с удар от около 20 метра в 89-ата минута, но Наумов улови.