Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана много разочарован от загубата с 1:2 от Левски. Така "сините" се върнаха в борбата за 7-то място, след като три кръга преди края изостават с 4 точки от варненци.

"Доволен съм от играчите. През първата част бяхме по-добрия отбор и заслужено поведохме. Не застанахме добре при корнера и ни изравниха. През втората част беше двуостър мач. Трябваше да сме по-прецизни във финалната третина. Опасявахме се от съдията, той не беше на нивото на мача. Двама души в засада при гола на Левски. Това помогна за обрата, мачът беше равностоен иначе", каза Илиев. 

"Не трябваше да допускаме изравнителен гол, но се случват това. С помощта на съдията Левски показа как 12 минути не се играе футбол. След победния гол не се играеше футбол и това трябваше да правим ние в предишния мач срещу Царско село. От нито един футболист не съм недоволен обаче. Програмата е мислена на маса. Имаме три гостувания в рамките на седмица и ще пътуваме 3000 километра, което не е нормално".

"Нищо не се променя за момента. Имаме съответно 4 и 5 точки аванс. Трябва да се приберем към 5-6 часа сега и след два дена да пътуваме отново. Кадрово ще имаме също определени затруднения, но трябва да продължим напред", добави Илиев.