Треньора на Черно море Илиан Илиев говори пред медиите след контролната среща между варненския тим и Етър, завършила 1:1.

„Като за зимата е нормално да е толкова студено, даже е добре, тъй като и в първенството може да има такова време. Контролата е полезна от тази гледна точка, че видяхме тези, които знаем, че са валидни опции показаха ниво. Докато останалите, които трябва да го покажат и го говорим два-три, че и повече месеци, и да заявят, че искат да играят или да са конкуренция на тези, които играят по-често, видяхме, че ще ги чакаме още време, но със сигурност няма да е много.

Направихме хубави неща, естествено някои неща от завършващата фаза не успяхме да отбележим, но както сме говорили и друг път – не са толкова важни резултатите, важното е, че се създадоха ситуации, не ги завършихме…, но от тази гледна точка знаете, че чакаме двама души в атака, предвид на това, че се разделихме скоро и със Закариа Беншаа. Там трябва малко да се подсилим, за да повдигнем класата на отбора. Говорим, че търсим двама атакуващи футболисти.

С идването на Александър Василев мисля, че при крайните защитници има сериозна конкуренция и то си личи по представянето им. В средата на терена с Арлинд Дакай имаме някаква конкуренция, но тези, които не играха много време миналата година, не са и показали, че сме сгрешили в избора си. В атака, особено по фланговете трябва да се показва повече. И Велислав Василев, и Ангел Ангелов и Николай Златев са си наши момчета, но това няма значение, наши или не наши, трябва да излязат на терена и да заявят, че искат да играят.

До началото на първенството двамата нови трябва да дойдат, трябва да намерим. Въпросът е да дойдат навреме. Не сме се спрели върху точните хора, ако сме се спрели на тях и ги знаем кои са щяха да са тук. Продължаваме да търсим.“

Снимка: Lap.bg