Таранът Атанас Илиев ще остане на пейката на Черно море и за гостуването на ЦСКА  за Купата на България. Четвъртфиналът е следващият вторник от 20:00 часа на “Армията”. Въпреки че вкара хеттрик в контролата със Созопол (3:0), Илиев ще бъде използван като жокер от треньора Илиан Илиев, твърди „Тема Спорт“. Той ще заложи отново на върха на атаката на Исмаил Иса, който се намира в отлична форма напоследък.

“Знаехме, че Атанас Илиев няма да е в идеално игрово състояние, когато идваше. Физически колкото и да си добре, не си ли играл мачове, е тежко. Дай Боже, да ни помогне до края на първенството, но може би след подготовката ще е този играч, когото познаваме. И ние трябва да се нагодим в някои ситуации с него, както и той с отбора”, коментира Илиан Илиев след успеха над Созопол.

Добрата новина за специалиста е, че няма наказани след последния шампионатен кръг. Днес вече всички национали ще са на линия. Илиев се надява, че няма да има проблеми с контузени състезатели и ще може да заложи на най-доброто за визитата на ЦСКА.