Черно море победи с 3:0 втородивизионния Созопол в контролна футболна среща, играна на стадион „Тича“ във Варна. Всички голове в мача бяха отбелязани след почивката, като централният нападател на домакините Атанас Илиев вкара хеттрик за 13 минути.

През първото полувреме Черно море бе по-активният отбор, но трудно стигаше до сериозни голови положения. "Моряците" можеха да открият резултата още във втората минута. Бразилецът Мишаел Алвес-Баяно проби отдясно и центрира в наказателното поле на Созопол, където Ангел Ангелов засече топката с глава, но тя премина над вратата. В 40-та минута Васил Панайотов бе изведен в добра позиция отдясно в наказателното поле на гостите и стреля по земя, но вратарят на Созопол улови топката.

В 47-та минута на мача съдия отсъди дузпа за Черно море за игра с ръка в наказателното поле от футболист на Созопол след центриране на Матеус Машадо, а Атанас Илиев бе точен от наказателния удар за 1:0 за домакините. В 57-та минута Черно море вкара втори гол в срещата. Баяно бе изведен в добра позиция отдясно в пеналта на гостите и пусна пас към Илиев, който с техничен удар по земя реализира втория си гол в мача. В 61-та минута нападателят Атанас Илиев бе изведен в отлична позиция, напредна и навлезе в наказателното поле и с плътен удар вкара третия гол за Черно море и оформи своя хеттрик. 

В средата на полувремето  късметът бе на страната на гостите. Илиев стреля много силно и опасно от границата на наказателното поле, но топката се отби в напречната греда и тупна на голлинията. В 74-та минута Мазир Сула можеше да вкара нов гол за домакините, но след удара му от границата на наказателното поле топката премина на сантиметри встрани от вратата на Созопол. Две минути по-късно Александър Василев центрира от ляво, Атанас Илиев засече топката с глава, а след намеса на вратаря на гостите тя се отби в напречната греда и излезе в корнер. В 87-та минута Мазир Сула стреля от 20-тина метра, но късметът отново покри гостите и топката се отби в напречната греда.

Съставът на Черно море: Георги Георгиев, Росен Стефанов, Влатко Дробаров, Мартин Дичев, Берк Бейхан, Васил Панайотов, Даниел Димов, Мишаел Алвес, Ангел Ангелов, Матеус Машадо, Атанас Илиев.