Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази мнението си след равенството 1:1 срещу ЦСКА 1948.

 "Резултатът не ни устройва. Имаше нерви в мача. Нерви от поведението на част от хората ни през първото полувреме, необяснимо. Като резултат не ни устройва, но мисля, че според това, че си разделихме по едно полувреме, това е реалният резултат. Второто полувреме влязохме по-агресивно, върнахме навреме гола. И след това не беше това темпо, в която трябваше да се играе мачът. Имаше много прекъсвания, влизания на лекарите, накъса се ритъмът, което за ЦСКА 1948 беше добре, тъй като и равният ги задоволяваше“, коментира Илиев.

„За нас беше изключително важно да победим. Това, че на полувремето изкарахме трима човека, не означава, че можехме да изкараме повече. И до мача с Левски нещото, което трябва да решим в съблекалнята и да си кажем нещата – кой ще влиза да играе, който иска да се борим за четвъртото място, третото е почти невъзможно. Така са нещата. С поведението от първото полувреме се изнервих. През второто се изнервих на други странични работи, но…, продължи той.

„Мисля, че Цветомир Панов получи крампа, травмата не е сериозна. Той не е играл доста време, имаше проблеми, така че може би е нормално. Не съм гледал програмата. Отдавна съм престанал да вярвам, че нещо не се замисля. Сега имаме много тежък мач в София срещу Левски, но мисля, че ако излязат хората, които наистина искат да се борим за напред… С една-две победи, и то срещу преки съперници, както днес, можем наистина да стигнем до баража.“, завърши треньорът на варненци.