Защитникът на Черно море Живко Атанасов е уверен, че тимът може да продължи серията си без загуба. От началото на кампанията варненци имат 8 победи и 3 равенства и напълно заслужено са на второ място във временното класиране.  Пред „Тема Спорт“ той разкри и на какво се дължат успехите.

Целта е да сме в тройката. Гоним и Купата на България, която сега знаем, че носи участие в Лига Европа. Всяко по-добро развитие на нещата ще е само в плюс.

Може да прозвучи банално, но една от причините това да се случва е старши треньора Илиан Илиев. Той прави подбора, стратегията… Другото е, че в Черно море е най-добрият колектив, който съм срещал. Не на последно място, на стадиона започнаха да идват и повече фенове, което ни дава още по-голяма увереност.

Имаме и качествени чужденци, но аз не деля отбора на българи и чужденци. И миналия сезон и по-миналия бяхме много силен отбор и играехме като равен с равен срещу всеки. Просто тази година самото началото е доста добро и се надявам да продължаваме такава“.