"Лудогорец" на 99% ще реализира голяма продажба през летния трансферен прозорец. Бразилският защитник Жуниор Кайсара с единия крак вече е футболист на немския "Шалке 04".

Както стана известно, преди 2 седмици тимът от Гелзенкирхен има много голям интерес към десния защитник на шампионите. Тогава за интереса на "кралскосините" разкри таблоидът "Билд".

В договора на Жуниор Кайсара с "Лудогорец" има твърда клауза за откупуване през лятото и от това ще се възползва "Шалке".

Бразилецът парафира нов контракт с разградчани през зимата, когато имаше само 6 месеца от стария си договор и можеше вече да преговаря свободно с всеки един клуб, без да уведомява ръководството.

След дълги преговори обаче Жуниор Кайсара и "Лудогорец" най-накрая си стиснаха ръцете, след като собственикът на клуба Кирил Домусчиев вдигна значително заплатата на защитника.

Тогава Домусчиев е заложил в договора на Кайсара клауза от 5 млн. евро. Такава цена е заковал босът на шампионите за неговия футболист с идеята, че може да охлади мерака на доста отбори, които следят бразилският краен бранител.

Интересът на "Шалке 04" към Кайсара обаче е много сериозен и изглежда, че няма нищо, което да спре немците да закупят 26-годишния футболист.