Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев коментира победата с 2:1 над чешкия Злин. Новото попълнение Жоао Пауло вкара пореден гол, а наставникът на шампионите обяви, че ще му даде шанс да докаже какво може.

"Доволен съм. Видяхте, че някои от играчите играха цели мачове. Имаме още две контроли, които най-вероятно ще ги изиграят по 90 минути, два отбора. Аз постоянно повтарям, че вървим по план. Имаме малки проблеми, тъй като Кафу още не е оздравял от гнойна ангина. Вандерсон е на облекчен режим, но имаме уверението, че ще играе в последния мач. Кафу започна съвсем леко, но той дори е на инжекции. Чакаме го до два-три дни да влезе с отбора да тренира.", започна Дермендижев.

"Ние сме отбор на такова ниво, че нямаме право на елементарни пропуски. Жоао още се адаптира, но има доста бразилци при нас и те го въвеждат в обстановката. За него голям плюс е, че знае малко по-добре български и се разбира с всички. Трябва му още малко време да се адаптира като стил на игра, а аз ще му дам възможността да свърши това, което трябва.", коментира той новото попълнение Жоао Паоло.

"Започваме да се доближаваме до това, което искаме. Футболистите разбират, че времето е малко, мачовете до този с Копенхаген също са малко. Те обаче показват характер.", каза още наставникът на Лудогорец.