Лудогорец извади бразилския нападател Жоао Пауло от картотеката за Лига Европа и вместо него добави новото си полско попълнение Якуб Свиерчок. Полякът беше привлечен тази зима с огромни надежди и логично беше добавен в листата за мачовете с Милан и евентуални следващи съперници.

Жоао Пауло ще бъде използван само за мачовете от българското първенство. Същата беше съдбата и на Жуниор Кишада, който се раздели с шампионите тази зима. От картотеката за Лига Европа отпада и вратарят Даниел Наумов, който беше изпратен под наем във Верея (Стара Загора).

Лудогорец може да добави и футболисти от школата, които са били най-малко три сезона при подрастващите в Разград, като свои продукти в т.нар листа Б. Един юноша- Светослав Ковачев, който беше привлечен от Литекс преди време, е добавен в листа А.

Останалите играчи в групата на разградчани са същите, които изнесоха мачовете в турнира до момента.

Групата на Лудогорец:

Вратари: Ренан дос Сантос, Хорхе Броун;
Защитници: Рафаел Форстър, Сисиньо, Натанаел, Георги Терзиев, Александър Василев, Козмин Моци, Венцислав Керчев, Игор Пластун;
Халфове: Лукас Саша, Абел Анисе, Марселиньо, Светослав Дяков, Яцек Горалски, Ерол Дост, Густаво Кампаняро, Вандерсон, Светослав Ковачев;
Нападатели: Клаудиу Кешеру, Якуб Швиерчок, Джоди Лукоки, Върджил Мисиджан.