Лично собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев се очаква днес или утре да пристигне в Разград и да тушира скандала в отбора между бразилския футболист Марселиньо и треньора Стойчо Стоев.
 
Звездата реагира бурно, след като бе сменен в мача срещу Черно море, който шампионите загубиха с 1:2. Треньорът смени Марселиньо с Кешеру, а бразилецът реагира доста емоционално, като се развика, размаха пръст и ритна бутилка с вода пред резервната скамейка.
 
Жестовете бяха насочени към Стоев, но и към целия треньорски щаб. По великденските празници страстите са се поуспокоили, но обстановката в съблекалнята все още е напрегната, пише „България днес". 
 
Затова се очаква лично Кирил Домусчиев да се появи в столицата на Делиормана и да подкрепи авторитета на треньора на „орлите". Възможно е и да има раздели с някои играчи през лятото, твърди нашият източник.
 
Марселиньо изигра пореден слаб мач от началото на пролетния полусезон и логично бе заменен в средата на второто полувреме при загубата на тима с 1:2 от Черно море във Варна.
 
Поведението на един от най-опитните футболисти повдига редица важни въпроси с дисциплината в тима, кой колко тренира по време на предсезонните подготовки, предвид отчайващото физическо състояние на отбора и дали има сила, която да накара звездите да се съобразяват с решенията на треньора.
 
Самият Стоев като един възпитан човек подмина темата и скандала и предпочете да коментира самия мач. „Ще видя каква е била реакцията на Марселиньо. Дали спрямо треньора, или пък срещу нещо друго. След това ще мога да коментирам. Както влязохме в мача, така и го завършихме. С много брак и малко агресия. Много компоненти се загубиха и затова не успяхме", коментира Стоев.