Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев определи предстоящия мач с ЦСКА като директен сблъсък за шампионската титла. Лудогорец гостува на стадион "Българска армия" в събота от 20.15 часа.

"Мачът с ЦСКА неминуемо е решителен. За всички е ясно, че това е двубой за шампионската титла", коментира Стоев. "Играем с конкурента, който е на 3 точки. Няма как този сблъсък да не е решителен и за двата отбора. Изключително важен мач. Самите футболисти осъзнават важността на двубоя. Знаят, че този мач може да определи кой да е шампион. Виждам, че мотивацията на момчетата преди двубоя е на пределно ниво", каза още Стоев на пресконференция днес.

Той не се притеснява от факта, че стадион "Българска армия" може да е пълен по време на мача с ЦСКА.

"Ясно ми е, че ЦСКА ще има огромната подкрепа на привържениците си. Ние сме свикнали да играем под натиска на фенската маса. Това за нас не е от голямо значение. По-скоро ще е от значение за противника. Това ще е допълнителен стимул за тях", категоричен е Стоев.

"Напрежението ще даде отражение върху качеството на играта. Но футболът ще вземе предимство, тъй като и двата тима се опитват да играят красиво", каза още треньорът на Лудогорец.

В лагера на разградчани няма кадрови проблеми и Стойчо Стоев ще може да разчита на всички налични футболисти.