Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана разочарован от загубата с 1:2 от Ференцварош в първи мач от предварителните кръгове на Шампионска лига. Той все пак добави, че разградчани имат шансове да елиминират унгарския първенец в реванша.

"Загубихме заради един момент, в който дадохме инициативата. Това беше моментът от началото на второто полувреме, до гола им. И след това пак поехме контрола, но беше 2:1. Много грешки допуснахме и позволихме отборът на Ференцварош да владее топката. Като цяло нелош мач за нас, но имаме известни слабости".

"Общо-взето в сравнение с мача срещу Локомотив Пловдив, играхме по-добре в дефанзивен план. В атака имахме острота, и създадохме ситуации, които можеха да се реализират. Мачът е отворен, не идват с по-добър резултат, защото са победили. Но в Разград ще се опитаме да ги отстраним".

По принцип 1:2 е по-добре от 0:1, но ние освен победа, ще търсим и да е по-изразителна, защото ако те вкарат 1 гол става сложно. Има една седмица и в моята глава да се подредят нещата. Надявам се, че ще успеем да вземем победа, която ни трябва".

Стоев говори и за румънския защитник Драгош Григоре, който не е в групата заради травма. "Няма да бъде готов за реванша. Контузията не мога да я кажа, защото утре във Варна ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс, който да ни даде повече яснота. Очакванията ми са за сериозно разтежение".

За включването на Марселиньо през второто полувреме, той каза: "Надявам се да се е получило с включването на Марселиньо. Той е важен, когато е свеж. А когато не е, се губим по терена. Всички искаме да виждаме Марселиньо такъв, какъвто го познаваме".

"Смените се наложиха от самия мач. Първо се контузи Горалски и трябваше да вкараме друг такъв играч. Исках острота по фланга и Лукоки се умори. За реванша ще искам от отбора още по-голяма концентрация през гола, а и да създаваме още ситуации за гол".