Старши треньорът на Лудогорец – Стойчо Стоев, коментира равенството (1:1) с Валур.

„Няма как да съм доволен. Имаха два удара, единият влезе. Страшно много положения изпуснахме. Почнахме да играем, като ни вкараха. През целия мач бяхме в тяхната половина. С лекота изпускаме ситуации, които не трябва да изпускаме. Постоянно работим за това. Защо не се получава не мога да гадая. Доста компоненти са, когато стигнеш до голова ситуация и не я реализираш. Футболистите трябва да се замислят.

Проблемът ни е, че много малко използваме фланговете. А те са ни силни и можем оттам да създадем много скоростни и опасни ситуации. Използваме повече пасове по широчина и пасове през центъра.

Всеки един ще получи необходимото игрово време. Затова ми трябват конкурентноспособни футболисти. Вандерсон ще добие необходимия игрови отпит в следващите 2-3 мача.

Кешеру може да играе и от задни позиции, докато Швиерчок си е типичен нападател.

Да не говорим за твърди фаворити. Виждате, че на терена е съвсем различно. Всеки отбор си има стойности и се стреми да се представи добре в Европа. 1:1 е предимство за нас. Очаквам обаче много повече от отбора. За мен все още не е разкрил и половината от това, което притежава като качества“, заяви Стоев.