Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев остана разочарован след равенството 1:1 с Локомотив в Пловдив. За първи път през сезона у нас разградчани не спечелиха мач и обвиниха съдиите за това. 

"Не успяхме да спечелим двубоя, защото може би по някакъв начин се отрази изпуснатата дузпа. Тя щеше да ни даде психологическо предимство. Отборът на Локомотив, който по принцип играе по-затворено, щеше да се отвори и да ни е по-лесно. Допуснахме лековата грешка при гола им, но не биваше да я правим, защото не беше ситуация, която може да се развие голова атака за Локомотив, но стана".

Вижте пълното класиране в efbet Лига

"Две изпуснати дузпи имаме от началото на сезона, но е рано още за проблем. Това е неприятно нещо, което не ти позволява да спечелиш мача. Не виня Битон, тъй като стреля добре на тренировка. Дано следващият път реализира. Не знам дали имаше дузпа за нас". 

Доволен съм от реакцията на моите играчи, тъй като се видя, че след гола имаме подем в отбора. Опитах със смени да засиля офанзивната ни мощ. Имахме ситуации, а също и такива, които страничният-съдия закъсняваше със засадите и ни даде две засади, които за мен не бяха такива. Не обичам да говоря за съдиите, но не бе на нужното ниво. В крайна сметка затова са там, за да бъдат коректни между двата отбора".

"Светльо Дяков е болен и затова не е в групата. Просто е с висока температура и причината не е фрапираща. Не тренира последните дни. Стефан Баджи имаше проблем в глезена и не исках да рискувам с неговото идване, а Лукоки също е болен. Надявам се да са готови за мача с ТНС. За Баджи съм сигурен, но Дяков и Лукоки ще преценяваме преди мача. Фокусът ни е за следващия мач Ц ТНС. Минава този мач и фокусът е срещу ЦСКА", заяви Стоев.