Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев заяви, че в клуба няма да се бърза с избора на нов старши треньор. Разградчани се разделиха със Стойчо Стоев и утре срещу Марибор отборът ще бъде воден от Станислав Генчев.

Петричев е категоричен, че новият наставник трябва да отговаря на определени критерии и да бъде подготвен да завърши започналата реформа в Лудогорец.

"Неслучайно казах да не се спекулира с треньора. Четем любопитни имена, интересни предложения. Медиите гадаят, мениджърите се опитват да ни насочат вниманието. Специално за нашите фенове искам да кажа, че нито едно от имената, които се завъртяха, не е разглеждано. Имаме критерии за избор на старши треньор и дори и на един критерий да не отговаря кандидатът, няма да влезем в преговори. Искаме да изберем точния треньор, който да довърши реформата, която започнахме в Лудогорец. Трябва да изградим нов, боеспособен отбор и този процес не става с магическа пръчка", коментира Ангел Петричев пред репортери преди заминаването на Лудогорец за Марибор.