Истинска треньорска лудост се разрази в Разград след уволнението на Стойчо Стоев. Около 100 треньори са били предложени на Лудогорец, откакто постът беше овакантен. Едни са били лансирани от мениджъри, а други собственоръчно са изпратили своето CV, пише "Меридиан мач".

Сред предложените има сериозни имена както български, така и чужди. Сред родните треньори вече се завъртяха имената на Димитър Димитров-Херо, Алексансдър Томаш, Николай Киров, Илиан Илиев и други. Румънските медии пък пратиха в Разград легендарния Мирча Луческу. Истината е, че в Лудогорец искат по-млад наставник, който да успее да развие и изгради новия отбор, какъвто се планира да се направи. За момента бяха привлечени 5 нови играчи - Битон, Чибота, Жоржиньо, Икоко и Баджи, а зимата ще има още.

От клуба дори вече са водили преговори с треньор от чужбина, който е работил дълги години в един тим и дори в момента го води. Става дума за отбор, срещу който Лудогорец е играл в Европа. Какъв обаче ще е резултатът от въпросните разговори, тепърва ще разберем.