Лудогорец замина днес за Унгария, където ще се опита да постигне победа при визитата си на местния шампион Ференцварош. Двата отбора се срещат в турнира Лига Европа, но имат още една среща тази година, когато този опонент отстрани българите в Шампионската лига.

"Амбициите на отбора винаги са големи. Аз лично утре се надявам да постигнем добър резултат, по-точно да победим и да продължим развитието си във възходяща линия, както и да преследваме целта си", заяви временният старши треньор на разградчани Станислав Генчев.

Но и двата отбора влизат в мача след добри резултати на старта- родният шампион срази с 5:1 руския ЦСКА (Москва), а унгарците завършиха 1:1 при гостуването на Еспаньол.

"По-скоро няма да търсим реванш в този мач, а ще търсим добра игра и да покажем истинските си възможности. Мачовете с Ференцварош, които загубихме, са минало. Сега мачовете са от доста по-различно естество, не са на елиминации, а в групова фаза и за точки.

"Лично аз се надявам, че отборът е взел своите поуки от предишните мачове и ще се поздрави с три точки утре.

"Определено отборът вече е доста по-добре сработен, тъй като знаете- през лятото привлякохме доста нови футболисти. Във времето, в което работим заедно- във всеки един ден, ни дава нужното самочувствие, нужната сработеност. А и в предишните два мача, когато играхме пак с Ференцварош, не разполагахме с всичките си футболисти. След гостуването в Унгария обаче лудогорци приемат Левски, който е точно зад тях в класирането на еfbet Лига само на точка.

"И двата мача са еднакво важни. Но нека първо приключи мача с Ференцварош, тогава ще мислим за мача с Левски. Може би и при Ференцварош се наблюдава лек възход, тъй като както казах времето, в което работят, дава по-добър синхрон и при двата отбора.

Унгарците и ЦСКА (Москва) имат коренно различен начин на игра. И е нормално подходът ни да бъде по-различен, завърши младият специалист.