Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев говори преди утрешната среща от груповата фаза на Лига Европа с унгарския Ференцварош (19:55 часа). Той заяви, че няма кадрови проблеми и осъзнава срещу какъв противник се изправя тимът му, като именно унгарците отстраниха разградчани от битката за влизане в Шампионската лига. 

"Стартът ни беше много добър, надявам се да продължим по същия начин. Утре играем срещу много добър отбор. Мачът ще бъде много по-различен от този с ЦСКА. Ференцварош разчита много на домакинските си мачове, но ние имаме достатъчно опитен отбор, който е печелил подобни мачове, така че се надявам утре да излезем победители."

"Основните качества на Ференцварош е организацията в играта им, всички от футболистите знаят точно какво да правят на терена. Другото нещо, което изключително много помага на отбора, е публиката при домакинските им мачове."

"Групата ни е доста изравнена и всеки може да победи всеки. Нито една победа не трябва да се приема като изненада. Предполагам, че Ференцварош са подготвили тяхна стратегия за мача. Ние също сме избрали начина си за игра и ще видим кой до каква степен ще се справи. В нашата група всяка спечелена точка е важна. Играем аз победа, така че трите точки са основното нещо, за което се борим", отбеляза Генчев.