Лудогорец уведомява всички фенове, които ще гледат на живо мача от груповата фаза в Лига Европа срещу Еспаньол в четвъртък (24 октомври) от 19,55 ч., че същия ден стадион "Лудогорец Арена" отваря врати в 17,55 ч. Към момента са останали ограничено количество билети, които могат да бъдат закупени на клубната база.

В деня на мача от 10,00 ч. ще работи и касата на улица "Васил Левски", на която ще се продават входни талони и за последното домакинство тима в група Н на Лига Европа срещу Ференцварош на 12 декември.

Поради огромния интерес към мача с Еспаньол и очаквания пълен стадион, Клубът призовава привържениците да не идват на "Лудогорец Арена" в последния момент.Така ще бъде облекчен пропусквателния режим. Клубът съобщава също така, че на "Лудогорец Арена" няма да бъдат допускани привърженици в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант.

Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. ПФК Лудогорец напомня, че всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

Официалната пресконференция на Лудогорец ще се проведе на 23 октомври (сряда) от 13,30 ч. в голямата зала зад Централна трибуна на "Лудогорец Арена". В нея участие ще вземат Станислав Генчев и Козмин Моци. Последната тренировка на шампионите преди двубоя с испанския тим е в сряда в 11,00 ч. на клубната база.

Брифингът на Еспаньол на 23 октомври с участието на треньора Пабло Мачин започва в 19,15 ч. на "Лудогорец Арена". Официалната тренировка на тима от Барселона е в 20,00 ч. Заниманията на двата тима в сряда са открити за медиите в първите 15 минути. Важно! ПФК Лудогорец напомня, че в мачовете от Лига Европа и първенството на Първа лига на стадиона се влиза само срещу документ за самоличност, който трябва да бъде показан на органите на реда.

Мaлолетни и непълнолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани срещу попълнена декларация от придружител. Търсете бланките на касите на "Лудогорец Арена" и на караваната с фен артикули на улица "Гаврил Кръстевич" и ги попълвайте стриктно, за да се улесни пропусквателния режим на стадиона непосредствено преди началото на мача.