Еспаньол - Лудогорец, среща от Група "Н" на Лига Европа, стадион "Корнея Ел Прат", 22:00 часа българско време.

Вероятните състави на двата отбора:

Еспаньол: Диего Лопес, Л. Лопес, Калеро, Вила, Пуадо, Гранеро, Итураспе, Коршия, Мелендо, Кампузано и Ву Лей

Лудогорец: Илиев, Моци, Форстър, Недялков, Сисиньо, Анисе, Баджи, Марселиньо, Лукоки, Вандерсон и Кешеру

Срещата можете да гледате НА ЖИВО ТУК

Прогноза на Gol.bg:

При победа за Еспаньол днес "папагалчетата" ще се класират за 1/16-финалите на Лига Европа. Лудогорец не трябва да губи в днешния мач и да вземе поне точка в Каталуния, тъй като съществува реална опасност отборът да бъде изместен от второто място тази вечер.

В Разград "орлите" допуснаха минимално поражение с 0:1 от този противник и днес са жадни за реванш. 

За домакините аут е контузеният Кайери, както и наказания Х. Лопес, докато разградчани са в оптимален състав и няма контузени и наказани футболисти в редиците на Станислав Генчев.

Преди този мач испанците са лидери в групата с актив от 7 точки, а разградчани са втори с точка по-малко. Третото място е за Ференцварош с актив от 4 точки, а ЦСКА (Москва) заема последната позиция без спечелена точка.

Положителното за Лудогорец в този мач е, че домакините не са изобщо във форма и са допуснали цели три загуби в последните си пет мача от всички турнири, като е доста вероятно да излязат и с резерви днес.

Формата на "орлите" обаче е доста добра и отборът има четири успеха и поражения за последните пет мача. Нашата прогноза за този двубой е реми с по едно попадение.

Прогноза: Еспаньол - Лудогорец 1:1