Защитникът на Лудогорец Козмин Моци обяви, че иска да изпълни докрай договора си с разградчани. Румънецът поднови контракта си с две години по време на пандемията. 

"За мен това е осма титла с Лудогорец. Важно е да ходя на тренировка с удоволствие. Това е много добре", коментира Моци пред Matinal.

"Имам договор за още две години с Лудогорец и възнамерявам да го изпълня. Помагам на отбора, доколкото мога", каза още защитникът.

В същото време се разбра, че Лудогорец ще получи деветата шампионска титла и ще отпразнува 75-ата годишнина от основаването си с грандиозно парти след мача от 30-ия кръг на efbet Лига срещу Левски на 8 юли (сряда) от 18.30 часа на "Хювефарма Арена". 

Клубът е подготвил множество изненади за феновете си, които ще наблюдават двубоя на живо. Ето една от тях - специално за юбилея в двубоя със "сините" деветкратните шампиони на България ще играят с ретро екипи, подобни на тези, които са носили футболистите на футболно дружество Лудогорец през 1945 година.  

Присъстващите на "Хювефарма Арена" ще станат свидетели на грандиозна заря, традиционните изпълнения на деца-таланти от Разград. Музикално шоу с популярни изпълнители  ще започне веднага след шампионския тур на футболистите с деветата купа.