Левски води битка за подписа на Уесли Ната с Лудогорец и ЦСКА, а в крайна сметка бразилският халф може да продължи кариерата си и в чужбина. Това заяви пред "Тема Спорт" собственикът на клуба Стойне Манолов.

"Левски наистина е вариант за Ната. Но такава опция е всеки един от трите водещи клуба в България - и останалите го искат (б.а. ЦСКА). Опция е и чужбина. Досега обаче няма конкретна оферта отникъде. Аз няма да го пусна без пари. Част от издръжката на Царско село идва от продажба на играчи", каза Манолов.

Изпълнителният директор Иво Андреевсеки добави, че се очаква развръзка по казуса да има до десетина дни. "Интерес към Уесли Ната има и от други клубове, а не само Левски. В момента сме в период на изчакване и ще изберем най-добрата оферта за него и клуба. Да, наистина сините проявяват сериозни намерения, но все пак ние трябва да мислим и да постигнем такъв резултат, който ще е най-добър за Царско село", заяви Андреевски пред Гонг.

"Нямаме договорка с Левски, а имаме разговори. Има питания и от други клубове. Бъдете търпеливи. До десет дни ще има някаква яснота. Надявам се до 5-6 август да има развитие. Уесли заслужава хубаво бъдеще, защото показва много професионално отношение. Той е бразилец, но има и германски корени. Добър човек и футболист. От първия ден ни показа, че може да се разчита на него. Направи много силен сезон", каза Андреевски.